Ingen värdfamilj än…

Väntar. och väntar och väntar på att beskedet ska komma… Nu när jag inte gjort delstatsval kan jag hamna var som helst, inte för att det är något dåligt men då har jag verkligen ingen aning. Kulturen och reglerna kan skilja väldigt mycket från stat till stat så vad jag har att vänta kan jag inte direkt veta än. Såå spännande.

Just nu letar jag febrilt efter sommarjobb. Jag har turen som har råd eller rättare sagt min pappa betalar programavgiften och andra avgifter fram till att jag åker. Dock vill jag ha mina egna fickpengar, iallafall så mycket som möjligt av eget och då behöver jag arbeta. Jag har aldrig sommarjobbat förut och jag förstår vad folk menar med att söka tidigt. Jag började i början av februari och då var det fullt på flera ställen. Jag väntar nu fortfarande på besked från andra håll men förhoppningsvis blir det jobb utomhus. Att vara inomhus på sommaren är ett big NO-NO och mitt absoluta sista val.

Annars sitter jag och kollar runt på värdfamiljs-presenter som jag ska ge. Först och främst ska jag ta med mig djungelvrål KLASSISKT men jag tänkte också på andra sorters lakrits med… Annars vet jag inte riktigt. Jag vill ha något speciellt, något annat än bara mat. Min lilla lista på förslag hittills är:

Knæckebrød Sverige tshirt Sweden - Inside Out Dalahæst (kubb)Skärmavbild 2013-03-11 kl. 21.06.09 Skärmavbild 2013-03-11 kl. 21.08.13 Skärmavbild 2013-03-11 kl. 21.05.52  Skärmavbild 2013-03-11 kl. 20.36.19

Har du något annat bra förslag? Och har du fått värdfamilj än? Berätta!

Annonser

3 tankar om “Ingen värdfamilj än…

  1. Sv: Heej! Ja nu är det inte så att jag fått min familj än. Det enda jag vet är att jag ska till Virginia. Jag bara väntar på att EF ska ringa och säga vilka som är min familj! Jag ska på EF camp och då åker man 23-24 Juli. De som inte ska på campet kan få åka allt mellan Juli och September tror jag. Så det varierar jätte mycket till när man ska åka.

    Kram Ellinor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s