Placement! – det där lilla telefonsamtalet jag längtat efter i halva mitt liv

Så jag ska till… MICHIGAN! Fremont är den lilla ortens/byns namn och har drygt 4000 invånare. Pyttelitet, lantligt, amerikanskt, och gosigt. Klimatet är ganska likt Sveriges tyvärr, så ingen värmechock för mig. Jag är jätteglad för att ha fått en kärnfamilj eftersom jag har haft skilda föräldrar sedan 4 års ålder. De består av värdmamma, värdpappa och fyra systrar varav en som precis flyttat ut. Det är hennes rum jag kommer få sedan 🙂 Vad jag vet är huset ganska klassiskt amerikanskt, ni vet i kvarter á la Wisteria Lane, Desperate Housewives höhö. De har även en katt vid namn Cookie. Intressen i familjen: Church, Bible Study… (jag kommer bli en jäkel på bibeln asså). 

Fremont High School har cirka 800 elever. Läsåret är uppdelat på tre delar är där jag skall studera som senior eller junior. Syskonen går inte i samma skola som jag då de blir ”homeschooled”. Föräldrarna har aldrig tagit emot någon utbytesstudent förut och har heller inte varit utanför Amerika så jag bereder mig på kulturkrockar!

Jag fick ”tillfälligt” avresedatum samtidigt, den 29e augusti, vilket jag personligen tycker är lite för sent, eftersom då är jag i New York först och kommer sedan till familjen den 1a september. Skolan börjar den 3e… Jag försökte få det ändrat eftersom jag gärna vill bo in mig i några dagar, kolla runt lite och så innan skolstart. MEN ICKE SA NICKE!

Skärmavbild 2013-07-18 kl. 21.51.32

Tills vidare tänker jag inte nämna några namn på familjemedlemmarna och inte heller lägga ut foton då jag inte har frågat om tillåtelse än. Håller tummarna dock!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s