1 dag kvar

I morse vaknade jag upp riktigt tidigt av världens ångest. Allt jag kunde tänka på var att jag absolut INTE ville åka och att om jag gör det så kommer ALLTING gå fel.

Jag hade inte provpackat innan denna panikslagna dag, jag hade inte skrivit ut de sista papprena, jag hade inte och har fortfarande inte rensat & lämnat över skoldatorn. Måste. Tvätta. Också.  Allting var bara kaos i mitt huvud och jag mådde så extremt dåligt över utbytesåret. Det blev inte bättre av att jag hela dagen inte ägnade åt någonting annat än att packa om och packa om eftersom bagagevågen bara ville visa över 35 kg (tillåtet max 23) och då hade jag inte ens fått i allting ännu. Pappa sprang runt på stan efter ny lättviktsväska, mamma försökte få igång skrivaren, jag fällde en tår och jämrade mig för övervikt, när väskan bara var fylld till en fjärdedel… Hur klarar man sig liksom i ett år på två jeans och tre tröjor?

Sedan visade det sig visst att vågen stod i lbs/pounds………………… -.- Alltså vägde väskan egentligen bara 11 kg……………… -.-

Förvisso är jag sjukt mycket mer exalterad och glad nu, men jag sitter fortfarande här med min packning… Även ett stökigt rum som också måste vara skinande rent, några kompisar ska på Popaganda och jag tänkte då leka lite hotell… på långdistans hehe:)

Jag hann med en liten avskedsmiddag med papsi också

4 timmar tills jag ska gå upp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s